Report bug and glitches here... (Full Version)

All Forums >> [Feedback] >> Empire Online



Message


Felix -> Report bug and glitches here... (29/9/2005 11:21:57 PM)

As positively spanking that the forum is, unfortunately, as with any new software, it still has some little bugs and glitches in it.
 
So, this thread is for reporting those glitches in the matrix, be they links that dont go where they should, images that dont display or more serious ones, like smilies that dont work.
 
And remember, if you get an error message, copy and paste it into your post. [sm=happy34.gif]
 
And yes, I know, the first glitch is that I'm green. Dont worry, IT are onto it...




Hood_Man -> RE: Report bug and glitches here... (2/1/2006 1:56:51 PM)

The menu bar at the top is stretched out nearly 3 times longer than normal [&:]




Hoylus -> RE: Report bug and glitches here... (3/1/2006 4:34:25 PM)

Hi - the midnight movies quiz is playing up.

Die Hard question says I need to be logged in even when I am, the Transporter, Hard Boiled and Predator sections have questions but no answer boxes. Only Bruce Lee Question seems ok.

What's up with it? 




mike2005 -> RE: Report bug and glitches here... (4/1/2006 10:36:19 PM)

having difficulty uploading pictures, in that I can't find embed picture in post!




lastninja -> RE: Report bug and glitches here... (5/1/2006 2:35:44 PM)

On the Midnight Movie Comp I can't add answers to the latest Action questions?




lastninja -> RE: Report bug and glitches here... (8/1/2006 8:01:41 PM)

Sorted all you need to do is run your mouse over the text and the page moves down doh... feel a bit stupid now.[;)]




i007_Bond_007i -> RE: Report bug and glitches here... (9/1/2006 11:45:28 AM)

I click on the new Bruce Willis competition, but I get taken to Movie Trailers. Could someone fix it please?




i007_Bond_007i -> RE: Report bug and glitches here... (9/1/2006 2:47:52 PM)

Anyone gonna fix it?




i007_Bond_007i -> RE: Report bug and glitches here... (9/1/2006 8:25:27 PM)

Anybody read this thread?




Jacks User ID -> RE: Report bug and glitches here... (9/1/2006 9:22:30 PM)

Nothing happens when I click 'New Post', 'New Poll' or 'Post Reply'.

Only 'Fast Reply' works.




i007_Bond_007i -> RE: Report bug and glitches here... (9/1/2006 9:49:41 PM)

quote:

ORIGINAL: Jacks User ID

Nothing happens when I click 'New Post', 'New Poll' or 'Post Reply'.

Only 'Fast Reply' works.


Works fine for me. Just stick to "Fast Reply" - only one you need [:)].




DJ Satan -> RE: Report bug and glitches here... (10/1/2006 12:57:59 PM)

My username has just changed to "DJ SatanDJ Satan". It was fine when I logged off last night.

Can this be fixed?




Jacks User ID -> RE: Report bug and glitches here... (10/1/2006 6:59:29 PM)

I can't make any posts though. It's prob my piece of shit PC playing up.




i007_Bond_007i -> RE: Report bug and glitches here... (11/1/2006 7:27:17 AM)

The Brucie Bonus comp is still going to Trailers.




i007_Bond_007i -> RE: Report bug and glitches here... (12/1/2006 7:52:21 PM)

quote:

ORIGINAL: i007_Bond_007i

The Brucie Bonus comp is still going to Trailers.


I repeat.




Alistair -> RE: Report bug and glitches here... (13/1/2006 1:52:50 PM)

The main page of the webshite doesn't seem to be working very well. The big box that usually contains an image is black.

Might just be on my machine though...




Helen OHara -> RE: Report bug and glitches here... (13/1/2006 2:13:54 PM)

I think that might be just you, because it seems to be working at this end. We do have a Jarhead takeover for the weekend though, so that might be causing things to run slow.




Alistair -> Report bug and glitches here... (13/1/2006 2:19:46 PM)

It's odd. Everything else on the page loads fine, it's just the main banner above Tim Robbins' head won't load.




Helen OHara -> RE: Report bug and glitches here... (13/1/2006 2:30:14 PM)

That is a little odd. We'll double-check it.




i007_Bond_007i -> RE: Report bug and glitches here... (14/1/2006 5:24:52 PM)

quote:

ORIGINAL: i007_Bond_007i

quote:

ORIGINAL: i007_Bond_007i

The Brucie Bonus comp is still going to Trailers.


I repeat.


I repeat again.




deadman -> RE: Report bug and glitches here... (15/1/2006 3:33:48 AM)

Not a huge problem but in the Users Online section when you choose 'display guests only' it just comes up with 'there are no active members online at this time'. I checked on the main page and there were a large number of guests said to be online there...




Satine -> RE: Report bug and glitches here... (15/1/2006 3:51:47 PM)

This is a forum problem, not sure if it should go here, bu anyhoo

When I go to edit a post and say "ok" or "preview" this comes up


Microsoft VBScript runtime error '800a0009'
Subscript out of range: 'ik'
/forum/js/rteclass.asp, line 343







i007_Bond_007i -> RE: Report bug and glitches here... (15/1/2006 4:13:49 PM)

quote:

ORIGINAL: i007_Bond_007i

quote:

ORIGINAL: i007_Bond_007i

quote:

ORIGINAL: i007_Bond_007i

The Brucie Bonus comp is still going to Trailers.


I repeat.


I repeat again.


Will no one listen [sm=893banghead-thumb.gif]?!




i007_Bond_007i -> RE: Report bug and glitches here... (16/1/2006 6:36:43 PM)

The new Lost competition is being directed to Trailers again. This is starting to become tedious now...[sm=34.gif]




Kat Brown -> RE: Report bug and glitches here... (16/1/2006 6:45:41 PM)

007, we had over 3000 entries for the Bruce competition so it might just be you! I've just checked and the Lost links are working fine: http://www.empireonline.com/competitions/competition.asp?CID=544




batrico -> RE: Report bug and glitches here... (17/1/2006 1:46:11 AM)

Is it just me or is there text errors in the inteviews.Example in the Memoirs of a Geisha Æt  keeps appearing i quote"canÆt put down because Authur Golden is so descriptive and so visual about the characters, about the landscape. When you read it you knew itÆll make an incredible story because itÆs" Its the same in the shopgirl interview.It makes them awkward to read.




Felix -> RE: Report bug and glitches here... (17/1/2006 9:54:07 AM)

quote:

ORIGINAL: batrico

Is it just me or is there text errors in the inteviews.Example in the Memoirs of a Geisha Æt  keeps appearing i quote"canÆt put down because Authur Golden is so descriptive and so visual about the characters, about the landscape. When you read it you knew itÆll make an incredible story because itÆs" Its the same in the shopgirl interview.It makes them awkward to read.



Sorry, it sounds like just you. On mine they appear as apostrophes. You might want to check your language settings.




i007_Bond_007i -> RE: Report bug and glitches here... (17/1/2006 10:28:01 AM)

quote:

ORIGINAL: Kat Brown

007, we had over 3000 entries for the Bruce competition so it might just be you! I've just checked and the Lost links are working fine: http://www.empireonline.com/competitions/competition.asp?CID=544


Hmmm bizarre. I got to the competition through the competition section, but the link in the bar along the top was going to Trailers [sm=33.gif]. Never mind. Thank you [:)].




Kat Brown -> RE: Report bug and glitches here... (17/1/2006 11:05:11 AM)

Well that's never good so if it happens again and we all ignore you [;)] just PM me and I'll send you the link.




clare_star_ -> RE: Report bug and glitches here... (17/1/2006 12:28:36 PM)

Just so i007_Bond_007i doesn't feel the odd one out... I have entered the Lost comp by clicking on the 'competitions' header but if I click on the link at the top of the page (Next to a pic of Kate) it also takes me to the trailer section. Its not a big problem as I can still get to the competitions section but just thought you should know.




Page: [1] 2 3 4 5   next >   >>

Valid CSS!




Forum Software © ASPPlayground.NET Advanced Edition 2.4.5 ANSI
0.59375